Autorităţile din SUA vor deporta sute de imigranţi aflaţi în ilegalitate

Agenţia americană pentru Imigraţie şi Vămi (ICE) va efectua operaţiuni, în perioada mai-iunie, pentru identificarea şi deportarea imigranţilor din America Centrală aflaţi ilegal în Statele Unite, informează postul Voice of America.

1017 afișări
Imaginea articolului Autorităţile din SUA vor deporta sute de imigranţi aflaţi în ilegalitate

Autorităţile din SUA vor deporta sute de imigranţi aflaţi în ilegalitate

Vor fi deportaţi în primul rând mame şi copii care deja au primit decizii judiciare definitive că trebuie să părăsească Statele Unite.

"Departamentul pentru Securitatea Internă trebuie să pună în aplicare legile în conformitate cu priorităţile noastre", a declarat Jennifer Elzea, purtătorul de cuvânt al Agenţiei americane pentru Imigraţie şi Vămi.

Administraţia Barack Obama a iniţiat o serie de acţiuni pentru deportarea imigranţilor provenind din state central-americane aflaţi în ilegalitate pe teritoriul Statelor Unite.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici