Autorităţile fiscale italiene investighează profiturile raportate de Pfizer

Autorităţile fiscale italiene investighează profiturile raportate de unitatea locală Pfizer Italia, au declarat joi pentru Reuters două surse.

292 afișări
Imaginea articolului Autorităţile fiscale italiene investighează profiturile raportate de Pfizer

"Autorităţile fiscale italiene monitorizează şi investighează în mod regulat impozitele plătite de Pfizer, iar Pfizer cooperează cu aceste controale şi investigaţii", a precizat compania farmaceutică americană.

"Pfizer respectă legile şi obligaţiile faţă de autorităţile fiscale italiene", a adăugat aceasta într-o declaraţie transmisă prin e-mail.

Poliţia financiară şi agenţia de venituri din Italia au refuzat să comenteze.

Verificările efectuate de poliţia financiară din Roma sunt un audit administrativ şi nu o anchetă penală, iar Pfizer nu a fost încă informată cu privire la constatări, au precizat cele două surse.

La finalul procesului, poliţia trebuie, conform legislaţiei italiene, să raporteze rezultatul companiei implicate şi agenţiei fiscale de stat, care întocmeşte apoi un aşa-numit act de acceptare a evaluării şi de plată a oricărei sume considerate datorate.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici