Autorităţile nord-coreene îl laudă pe Donald Trump, numindu-l "un politician înţelept"

Autorităţile nord-coreene i-au adus aprecieri lui Donald Trump, prin intermediul unui web-site de propagandă, numindu-l "un candidat vizionar la prezidenţiale" care îi poate elibera pe americanii care trăiesc cu teama zilnică a unui atac nuclear din partea acestei ţări, potrivit Reuters online.

1419 afișări
Imaginea articolului Autorităţile nord-coreene îl laudă pe Donald Trump, numindu-l "un politician înţelept"

Autorităţile nord-coreene îl laudă pe Donald Trump, numindu-l "un politician înţelept"

Într-un articol de propagandă, Trump este descris ca drept "un politician înţelept" şi ca opţiunea corectă pentru americani la alegerile prezidenţiale din noiembrie.

Rivala sa democrată, Hillary Clinton, este numită "Hillary cea grea de cap" în legătură cu propunerea sa de a aplica modelul sancţiunilor impuse Iranului pentru a rezolva problema armelor nucleare.

Pe site-ul DPRK Today se mai subliniază că declaraţia lui Trump că Statele Unite ar trebui să îşi retragă trupele din Coreea de Sud până când Seulul nu plăteşte mai mult este modul de a obţine unificarea.

"Se pare că Trump nu este candidatul ciudat, ignorant şi cu un discurs dur, aşa cum este descris, ci de fapt este un politician înţelept şi un candidat vizionar la prezidenţiale", se arată în articol.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici