Autorităţile plătesc cluburile de noapte şi barurile din Tokyo pentru a se închide

  • Capitala Japoniei a raportat 224 de cazuri noi în ultimele 24 de ore
  • Este cel mai mare număr de la startul epidemiei
1567 afișări
Imaginea articolului Autorităţile plătesc cluburile de noapte şi barurile din Tokyo pentru a se închide

Cluburile de noapte şi barurile din Tokyo primesc bani de la autorităţi pentru a se închide/ Credit FOTO: Profimedia

Capitala Japoniei se îndreaptă spre carantină, din nou. De teama unei noi explozii de infectări cu Sars-Cov-2, autorităţile din Tokyo au decis să ofere compensaţii financiare pentru barurile şi cluburile din oraş pentru ca acestea să-şi închidă activitatea, relatează The Guardian.

Capitala Japoniei a înregistrat 224 de cazuri noi, în ultimele 24 de ore, un record absolut de la debutul pandemiei. Astfel Tokyo a depăşit vârful de 206 cazuri, înregistrat în data de 17 aprilie – moment în care guvernul le cerea oamenilor să stea în case, în timp ce majoritatea businessurilor erau închise.

Iniţial, municipalitatea e refuzat să sprijine afacerile din domeniul ospitalităţii, dar acest lucru s-a schimbat după ce datele au arătat că 80% din noile infectări s-au înregistrat în rândul persoanelor tinere, cu vârstă cuprinsă între 20 şi 30 de ani.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici