Autorul atacului armat din Mississippi a fost reţinut de către poliţie

Un bărbat din statul american Mississippi a fost reţinut de către poliţie duminică, după ce a ucis opt persoane, inclusiv un şerif adjunct, relatează site-ul agenţiei The Associated Press.

1058 afișări
Imaginea articolului Autorul atacului armat din Mississippi a fost reţinut de către poliţie

Autorul atacului armat din Mississippi a fost reţinut de către poliţie (Imagine: Twitter)

Willie Cory Godbolt, în vârstă de 35 de ani, s-a certat cu soţia lui şi cu familia acesteia privind custodia copiilor. Furios de intervenţia poliţiei, Godbolt a împuşcat mortal şeriful adjunct şi trei femei aflate în casa soţiei sale. Ulterior, el s-a deplasat către o altă locuinţă din oraşul Brookhaven, unde a ucis doi bărbaţi. La o a treia adresă, Godbolt a împuşcat mortal o femeie şi un bărbat.

După ce a fost reţinut, autorul atacului armat a fost spitalizat, având o plagă prin împuşcare. Chestionat în timp ce era încătuşat, Godbolt a spus că nu merită să mai trăiască după faptele comise.

"Furia mea nu era destinată şerifului, El doar se afla acolo. Aveam o conversaţie cu tatăl vitreg şi cu mama soţiei mele, eu voiam să-mi iau copiii acasă. Cineva a sunat la poliţie, oameni care nici măcar nu locuiau în acea casă. Asta fac ei, intervin. Îmi pare rău. Nu merit să trăiesc după ce am făcut. Intenţia mea era să fiu ucis de către poliţişti", a spus Willie Cory Godbolt.

Socrul lui Godbolt, Vincent Mitchell, a declarat că soţia bărbatului şi cei doi copii au plecat de acasă în urmă cu trei săptămâni, din cauza violenţei domestice.

Poliţia a anunţat că toate persoanele ucise, cu excepţia şerifului adjunct, au legături de rudenie cu Willie Cory Godbolt.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici