Avertizarea MAE pentru Grecia: Drumuri naţionale blocate, miercuri, din cauza protestelor

Ministerul de Externe avertizează românii care se află sau vor să călătorească în regiunea Larissa din Grecia că, miercuri, din cauza unor proteste, există posibilitatea blocării cu utilaje agrocole a intersecţiilor drumurilor naţionale dintre Atena şi Salonic, Platykampos şi Farsala.

167 afișări
Imaginea articolului Avertizarea MAE pentru Grecia: Drumuri naţionale blocate, miercuri, din cauza protestelor

MAE avertizare pentru Grecia: Drumuri naţionale blocate, miercuri, din cauza unor proteste

„Ministerul Afacerilor Externe informează cetăţenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Republica Elenă că Federaţia Asociaţiilor Agricole din regiunea Larissa a anunţat organizarea unor ample mişcări de protest, inclusiv blocarea cu tractoare şi utilaje agricole a intersecţiilor drumurilor naţionale dintre Atena şi Salonic, Platykampos şi Farsala pentru ziua de 4 decembrie 2019”, potrivit unui comunicat de presă remis MEDIAFAX.

Instituţia precizează că românii pot solicita asistenţă consulară la numărul de telefon al Ambasadei României în Republica Elenă: +302106728879 şi al oficiului consular de la Salonic: +302310340088, apelurile fiind redirecţionate către Centrul de Contact şi Suport al Cetăţenilor Români din Străinătate (CCSCR) şi preluate de către operatorii Call Center, în regim de permanenţă.

Totodată MAE anunţă că românii care se confruntă cu urgenţe au la dispoziţie şi telefonul de permanenţă al misiunii diplomatice a României la Atena: +306978996222 şi cel al Consulatului General al României la Salonic: +306906479076.

„Ministerul Afacerilor Externe recomandă consultarea paginilor de Internet http://atena.mae.ro, http://salonic.mae.ro, www.mae.ro şi reaminteşte faptul că cetăţenii români care călătoresc în străinătate au la dispoziţie aplicaţia „Călătoreşte în siguranţă” (http://www.mae.ro/app_cs), care oferă informaţii şi sfaturi de călătorie”, mai transmite instituţia.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
mae,
grecia,
proteste

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici