Avioanele militare israeliene, consemnate la sol după accidentul din România

Forţele aeriene israeliene au decis, marţi, să anuleze toate zborurile de antrenament, după accidentul unui elicopter militar în România, soldat cu şapte morţi, dintre care şase israelieni şi un român, relatează Jerusalem Post, în ediţia electronică.

20 afișări

"Este important să ne oprim şi să ne gândim la familii şi la militarii dispăruţi", a declarat generalul de brigadă Nimrod Shefer, comandantul adjunct al forţelor aeriene israeliene (IAF).

El a precizat, de asemenea, că IAF a decis să încheie exerciţiul Blue Sky 2010 desfăşurat în colaborare cu forţele aeriene române, marţi, urmând ca militarii israelieni participanţi să fie repatriaţi miercuri.

Shefer a declarat că echipajul aflat la bordul elicopterului prăbuşit luni era unul dintre cele mai experimentate. "Era unul dintre cele mai bune echipaje pe care le-am fi putut avea acolo. Aveau multă experienţă", a explicat el.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici