Avion de pasageri britanic, redirecţionat spre Canada, din cauza unei alerte de tip terorist

Un avion de pasageri al companiei British Airways care zbura din Las Vegas (SUA) spre Londra (Marea Britanie) a fost redirecţionat spre Canada, din cauza unei ameninţări cu bombă, aterizând în siguranţă la Montreal, informează BBC News online.

684 afișări
Imaginea articolului Avion de pasageri britanic, redirecţionat spre Canada, din cauza unei alerte de tip terorist

Avion de pasageri britanic, redirecţionat spre Canada, din cauza unei alerte de tip terorist (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit presei canadiene, avionul a fost redirecţionat după ce la bord a fost găsit un pachet suspect.

La bordul avionului de tip Boeing 747 erau 312 pasageri şi membri ai echipajului.

"Căpitanul a luat decizia de a ateriza de urgenţă din raţiuni de precauţie", a comunicat compania British Airways.

Avionul a aterizat în siguranţă pe aeroportul din Montreal, fiind verificat de echipele pirotehnice canadiene.

Aeronava urmează să decoleze din nou spre Londra joi seară, a precizat compania British Airways.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici