AVIONUL DISPĂRUT în Indonezia s-a PRĂBUŞIT: Epava aeronavei a fost găsită de săteni

Epava avionului indonezian dispărut duminică în timp ce efectua o cursă internă, în provincia estică Papua, a fost găsită de săteni într-o zonă muntoasă, relatează BBC News Online.

5222 afișări
Imaginea articolului AVIONUL DISPĂRUT în Indonezia s-a PRĂBUŞIT: Epava aeronavei a fost găsită de săteni

Avionul dispărut în Indonezia s-a prăbuşit, epava fiind găsită de săteni (Imagine: AFP / Mediafax Foto)

Avionul indonezian de tip ATR42-300, care efectua cursa IL267 de la Sentani către Oksibil, a pierdut contactul cu turnul de control la 33 de minute după decolare, în condiţiile în care întregul zbor ar fi trebuit să dureze în mod normal 45 de minute.

La bordul avionului se aflau 54 de persoane (44 de pasageri adulţi, cinci copii şi cinci membri ai echipajului), dar deocamdată nu se ştie dacă există supravieţuitori.

Serviciile de intervenţie au declanşat o operaţiune de căutare a avionului aparţinând companiei Trigana Air, dar aceasta a fost suspendată pe parcursul nopţii, din cauza vizibilităţii reduse.

Epava aeronavei a fost însă găsită de săteni într-o zonă muntoasă din districtul Oksibil, potrivit ministrului indonezian al Transporturilor.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici