Video Avocatul austriacului care şi-a sechestrat fiica susţine că acesta ar putea avea probleme psihice (Video ProTv)

Avocatul austriacului care şi-a sechestrat fiica timp de 24 de ani a declarat duminică, într-un interviu, că Josef Fritzl era un "bărbat distrus din punct de vedere emoţional" şi că ar trebui supus unor teste psihiatrice.

21 afișări

Rudolf Mayer a adăugat că va fi extrem de greu ca Josef Fritzl să aibă parte de un proces echitabil, din cauza publicităţii masive generate de cazul său.

Fritzl, în vârstă de 73 de ani, a recunoscut că şi-a sechestrat fiica timp de 24 de ani. Trei dintre copiii rezultaţi în urma incestului au locuit toată viaţa lor sub pământ până când cazul lor a fost descoperit, în urmă cu aproape o săptămână.

Mayer susţine că Fritzl ar trebui supus unor teste psihiatrice care să determine dacă este sau nu apt pentru a fi judecat.

"Trebuie să existe nişte dereglări (psihice), pentru că altfel nimeni nu ar comite asemenea acte. Aşadar această dereglare este atât de mare, astfel încât acesta să nu fie sănătos din punct de vedere psihic şi să nu fie responsabil pentru actele pe care le-a comis?", a mai adăugat Mayer.

Procurorii îl anchetează pe Fritzl pentru viol, incest, şi pentru moartea unuia dintre copii săi, ale cărui rămăşiţe au fost arse.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici