Avocatul lui Mailat va face recurs după ce va primi motivarea sentinţei

Avocatul lui Romulus Nicolae Mailat, românul condamnat, miercuri, la 29 de ani de închisoare pentru uciderea tâlhărirea şi agresarea sexuală a Giovannei Reggiani, a declarat pentru MEDIAFAX că va face cu siguranţă recurs la sentinţa Curţii cu juri, după ce aceasta va prezenta motivarea deciziei.

12 afișări
Imaginea articolului Avocatul lui Mailat va face recurs după ce va primi motivarea sentinţei

Avocatul lui Mailat va face recurs după ce va primi motivarea sentinţei

Curtea are la dispoziţie 60 de zile pentru a prezenta motivarea sentinţei, după care apărarea are la dispoziţie alte 45 de zile pentru a face recurs.

"Cu siguranţă vom face recurs la sentinţa pronunţată miercuri de Curtea cu juri", a declarat Piero Piccinini, avocatul lui Romulus Mailat

Întrebat cum se simte Mailat după primirea sentinţei, avocatul a spus că nu a avut posibilitatea să stea de vorbă cu clientul său întrucât acesta a fost dus direct la penitenciar.

"Luni dimineaţă o să mă duc la el la închisoare şi după aceea vă voi putea spune mai multe despre starea lui", a conchis Piccinini.

Nicolae Romulus Mailat, acuzat de uciderea, tâlhărirea şi agresarea sexuală a italiencei Giovanna Reggiani, a fost condamnat la 29 de ani de detenţie.


Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici