Ayatollahul Ali Khamenei, liderul suprem al Iranului, denunţă discursul "ieftin" şi "stupid" al lui Donald Trump

Ayatollahul Ali Khamenei, liderul suprem al Iranului, a denunţat, joi, discursul "ieftin", "urât" şi "stupid" al preşedintelui Statelor Unite, Donald Trump, relatează site-ul agenţiei Associated Press.

1439 afișări
Imaginea articolului Ayatollahul Ali Khamenei, liderul suprem al Iranului, denunţă discursul "ieftin" şi "stupid" al lui Donald Trump

Ayatollahul Ali Khamenei, liderul suprem al Iranului, denunţă discursul "ieftin" şi "stupid" al lui Donald Trump

Discursul lui Donald Trump la ONU a fost "ieftin, urât, stupid şi nerealist", a afirmat Ali Khamenei.

"Astfel de comentarii nu provin din putere, ci din furie, disperare şi slăbiciune a minţii", a adăugat Khamenei.

În discursul rostit la ONU, Donald Trump a criticat Acordul nuclear cu Iranul şi a acuzat regimul islamist de la Teheran că susţine terorismul şi reprezintă o ameninţare pentru Orientul Mijlociu, în special pentru Israel.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici