Bali menţine măsurile şi interzice accesul turiştilor până la finalul anului din cauza COVID-19

  • Autorităţile indoneziene au decis să interzică accesul pentru turiştii străini până la sfârşitul anului
  • Iniţial, turiştii urmau să fie primiţi începând cu 11 septembrie
  • Indonezia are peste 150.000 de cazuri de COVID-19
1030 afișări
Imaginea articolului Bali menţine măsurile şi interzice accesul turiştilor până la finalul anului din cauza COVID-19

Bali menţine măsurile şi interzice accesul turiştilor până la finalul anului din cauza COVID-19

Insula indoneziană Bali, o destinaţie extrem de populară, va interzice accesul turiştilor străini pentru tot restul anului din cauza temerilor privin răspândirea coronavirusului, informează Bloomberg.

Iniţial, autorităţile plănuiau să redeschidă graniţele pentru turiştii străini începând cu 11 septembrie, însă situaţia actuală a schimbat decizia.

"Guvernul indonezian nu a putut să redeschidă porţile pentru turiştii străini anul acesta pentru că suntem în zona roşie.

Situaţia actuală nu permite accesul turiştilor în ţară, inclusiv în Bali", a declarat guvernatorul insulei.

După un succes în combaterea coronavirusului, rata infectărilor în Bali a crescut simţitor atunci când lucrătorii sezonieri s-au întors acasă. Insula are peste 4500 de cazuri de COVID-19 şi 52 de decese, în timp ce Indonesia are peste 150.000 de cazuri şi 6.700 de decese.

Guvernul indonezian va permite ca vizitatorii locali să meargă în Bali, într-un de a ajuta turismul să-şi revină.

Peste 6 milioane de turişti străini au vizitat Bali anul trecut, conform datelor autorităţilor locale.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici