Bancnote şi cecuri de peste 1 milion de euro, descoperite într-un fort abandonat al militanţilor afiliaţi SI din Filipine

Trupe filipineze au descoperit bancnote şi cecuri în valoare de aproximativ 1,4 milioane de euro la unul dintre forturile abandonate de militanţi afiliaţi reţelei teroriste Stat Islamic din oraşul Marawi, informează Russia Today.

3899 afișări
Imaginea articolului Bancnote şi cecuri de peste 1 milion de euro, descoperite într-un fort abandonat al militanţilor afiliaţi SI din Filipine

Bancnote şi cecuri de peste 1 miliard de euro, descoperite într-un fort abandonat al militanţilor afiliaţi SI din Filipine

Zona a fost eliberată de militanţi după două săptămâni de ostilităţi.

În timpul ultimelor 25 de ore, Armata filipineză a capturat mai multe clădiri apărate de militanţi lunetişti.

Una dintre case avea în subsol valută şi cecuri în valoare de aproximativ un milion euro şi cecuri de aproape 500.000 euro.

”Recuperarea acestor bani indică faptul că ei fug din cauza faptul că trupele guvernamentale se concetrează asupra distrugerea lor”, potrivit unui oficial al operaţiunilor militare filipineze.

În oraşul Marawi şi insula Mindanao a fost instituită lege marţială, în urma ciocnirilor mortale ce au avut loc între trupele guvernamentale filipinez şi militanţii islamişti.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici