Bangkok: Ministere sunt asediate de manifestanţi. Thailandezii cer plecarea Guvernului

Manifestanţii thailandezi au asediat, marţi, mai multe ministere din Bangkok, la o zi după ocuparea a două dintre ele, pentru a cere plecarea Guvernului, potrivit unui ministru şi jurnaliştilor aflaţi la faţa locului.

215 afișări
Imaginea articolului Bangkok: Ministere sunt asediate de manifestanţi. Thailandezii cer plecarea Guvernului

Bangkok: Ministere sunt asediate de manifestanţi. Thailandezii cer plecarea Guvernului

"Ei au cerut tuturor funcţionarilor să părăsească posturile", a mărturisit ministrul Turismului şi Sporturilor, Somsak Pureesrisak, contactat de AFP. Ministerul de Interne este supus, de asemenea, unui asediu de câteva sute de manifestanţi, potrivit jurnaliştilor AFP aflaţi la faţa locului.

"Ministerele Transporturilor şi Agriculturii, care se află în acelaşi cartier, sunt, de asemenea, sub asediu, iar funcţionarii lor sunt chemaţi să plece", a adăugat ministrul.

Acelaşi ultimatum a fost lansat şi la Ministerul de Interne, sub întăririle poliţiei, au constatat jurnaliştii AFP.

Premierul Yingluck Shinawatra a fost marţi în Parlament pentru dezbaterea unei moţiuni de cenzură depuse de opoziţie.

"Nu vom utiliza violenţa", a insistat ea la sosirea în Parlament, cerându-le manifestanţilor să părăsească ministerele.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici