Barack Obama afirmă că va ţine cont de recomandările comisiei privind reformarea NSA

Preşedintele SUA, Barack Obama, a declarat vineri, cu ocazia conferinţei de presă de sfârşit de an, că va ţine cont de recomandările comisiei pentru reformarea Agenţiei pentru Securitatea Naţională (NSA), pledând pentru ajungerea la un echilibru între protejarea datelor private şi securitate.

108 afișări
Imaginea articolului Barack Obama afirmă că va ţine cont de recomandările comisiei privind reformarea NSA

Barack Obama afirmă că va ţine cont de recomandările comisiei privind reformarea NSA

Preşedintele Statelor Unite a precizat că va face o declaraţie oficială despre reformarea procedurilor NSA în ianuarie.

Obama a subliniat că intenţionează să ţină cont de recomandările comisiei pentru reformarea procedurilor NSA, subliniind că trebuie să se ajungă la o stare de echilibru între protejarea vieţii private şi garantarea securităţii prin identificarea comploturilor teroriste.

Obama a subliniat că nu au fost identificate situaţii în care NSA să fi manipulat date private, pledând însă pentru protejarea datelor personale prin crearea unor organisme obiective de supraveghere a activităţilor serviciilor de spionaj.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici