Barack Obama nu exclude posibilitatea ca Donald Trump să devină preşedinte al SUA

Preşedintele Statelor Unite, Barack Obama, consideră că există şanse ca magnatul republican Donald Trump să câştige scrutinul prezidenţial din noiembrie, informează cotidianul USA Today.

2762 afișări
Imaginea articolului Barack Obama nu exclude posibilitatea ca Donald Trump să devină preşedinte al SUA

Barack Obama nu exclude posibilitatea ca Donald Trump să devină preşedinte al SUA

Întrebat dacă şi-l imaginează pe Donald Trump preşedinte, Barack Obama a răspuns: "Orice este posibil".

"Specificitatea democraţiei este că, înainte de închiderea urnelor, înainte ca poporul american să se pronunţe, să nu ştim rezultatul", a declarat Barack Obama.

Într-un interviu precedent, Barack Obama respingea cu fermitate discursul de campanie al lui Donald Trump, explicând că are aşteptări din partea electoratului american. "Sunt destul de încrezător că majoritatea covârşitoare a americanilor preferă un tip de mesaj politic care să ne alimenteze speranţele, nu temerile", spunea atunci Obama.

Donald Trump este candidatul republican la preşedinţia SUA şi o va avea ca adversară în tabăra democrată pe Hillary Clinton. Cei doi candidaţi au scoruri aproape egale în sondajele de opinie.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici