Barack Obama se declară foarte mândru de Joe Biden, după dezbaterea de joi seara

Barack Obama s-a declarat "foarte mândru" de prestaţia lui Joe Biden în cadrul dezbaterii de joi seara, în care s-a confruntat cu coechipierul lui Mitt Romney în tandemul republican, Paul Ryan.

177 afișări
Imaginea articolului Barack Obama se declară foarte mândru de Joe Biden, după dezbaterea de joi seara

Joe Biden şi Barack Obama (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Vreau să subliniez că Joe Biden a fost excelent în această seară", a declarat preşedintele la coborârea din avionul Air Force One, la bordul căruia a urmărit dezbaterea televizată.

"Nu pot fi mai mândru de el decât sunt acum, a fost foarte bun. Cred într-adevăr că dorinţa sa de a lucra pentru clasa de mijloc s-a impus. Sunt foarte mândru de el", a adăugat Obama, care se întorcea dintr-o deplasare la Miami (Florida, sud-est), în cadrul campaniei electorale.

Barack Obama a precizat că a avut o scurtă discuţie la telefon cu vicepreşedintele său chiar după încheierea dezbaterii.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici