Barack şi Michelle Obama aniversează 30 de ani de căsătorie. Imagini de la începutul poveştii lor

Barack şi Michelle Obama aniversează 30 de ani de căsătorie. Michelle Obama postează, alături de un mesaj de dragoste, o poză de la începutul poveştii lor de iubire.

1377 afișări
Imaginea articolului Barack şi Michelle Obama aniversează 30 de ani de căsătorie. Imagini de la începutul poveştii lor

Barack şi Michelle Obama aniversează 30 de ani de căsătorie. Michelle Obama postează, alături de un mesaj de dragoste, o poză de la începutul poveştii lor de iubire.

„How it started vs. how it’s going / Happy anniversary, Barack - love you!” („Cum a început faţă de cum merge acum / La mulţi ani, Barack - te iubesc!” - este mesajul postat de Michelle Obama pe Twitter.

Soţia fostului preşedinte american postează şi două poze, una cu ei doi acum 30 de ani şi una actuală.

În ambele fotografii, fostul cuplu prezindeţial stă pe canapea şi se îmbrăţişează.

Imaginile au adunat deja peste 72.000 de aprecieri.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici