Bărbat arestat pentru alarmă falsă cu bombă la Moscova

Un bărbat a fost reţinut vineri pe aeroportul Domodedovo din Moscova pentru ameninţare cu bombă, după ce a afirmat că deţine un dispozitiv exploziv, au anunţat oficialii aeroportului într-un comunicat, informează agenţia Reuters.

153 afișări
Imaginea articolului Bărbat arestat pentru alarmă falsă cu bombă la Moscova

Bărbat arestat pentru alarmă falsă cu bombă la Moscova

Incidentul vine în contextul desfăşurării Campionatului Mondial de Fotbal în 11 oraşe din Rusia, printre care şi Moscova, lucru care a dus la creşterea traficului aerian.

Un martor citat de agenţia Reuters a spus că a văzut un bărbat ce se afla la ieşirea unuia dintre terminalele aeroportului. Acesta a fost încătuşat şi condus în afara aeroportului de către gardieni, iar o parte a terminalului respectiv a fost închisă.

Oficialii aeroportului Domodedovo au transmis că bărbatul a făcut această afirmaţie în timp ce trecea de controlul de securitate, negăsindu-se asupra lui niciun tip de dispozitiv explozibil, astfel încât zborurile nu au fost afectate de incident.

Sâptămâna aceasta în Rusia au mai avut loc astfel de evenimente în alte două oraşe unde se desfăşoară partide din cadrul Cupei Mondiale, respectiv Rostov pe Don şi Samara. Au fost evacuate mai multe hoteluri, restaurante şi centre comerciale.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici