Bărbaţi înarmaţi au răpit poliţişti şi soldaţi în peninsula Sinai

Bărbaţi înarmaţi neidentificaţi au răpit joi trei poliţişti egipteni şi patru soldaţi în Sinai, au afirmat oficiali egipteni din cadrul serviciilor de securitate.

311 afișări
Imaginea articolului Bărbaţi înarmaţi au răpit poliţişti şi soldaţi în peninsula Sinai

Bărbaţi înarmaţi au răpit poliţişti şi soldaţi în peninsula Sinai (Imagine: AFP / Mediafaxfoto)

Militarii mergeau la Cairo într-un microbuz când vehiculul lor a fost oprit la un punct de control din regiunea Al-Wadi al-Akhdar, din nordul peninsulei Sinai, potrivit aceleiaşi surse.

Cei trei poliţişti capturaţi aparţineau Forţelor centrale de securitate, organism al Ministerului de Interne folosit pentru reprimarea manifestanţilor. Ceilalţi patru bărbaţi aparţineau forţelor armate. Cele două grupări călătoreau în microbuze diferite, potrivit aceleiaşi surse.

"Răpitorii nu au transmis încă nicio cerere", a anunţat un oficial din cadrul serviciilor de securitate.

Liderii beduinilor din regiune au fost solicitaţi pentru a media între auorităţi şi răpitori.

Potrivit unor surse din rândul beduinilor, răpitorii ar vrea să obţină în schimb eliberarea unor deţinuţi.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici