Bărbatul care a aruncat un ou spre Regele Charles, amendat cu 100 de lire sterline

Un bărbat a fost amendat cu 100 de lire sterline după ce a recunoscut că a aruncat cu un ou în Regele Charles în timp ce acesta se afla în Luton, potrivit Sky News.

142 afișări
Imaginea articolului Bărbatul care a aruncat un ou spre Regele Charles, amendat cu 100 de lire sterline

Bărbatul care a aruncat un ou spre Regele Charles, amendat cu 100 de lire sterline

Incidentul a avut loc pe 6 decembrie în faţa primăriei din Luton. Harry May, în vârstă de 21 de ani, din Luton, a fost acuzat de de tulburarea ordinii publice. Iniţial, monarhul a fost îndepărtat din mulţime de către serviciul de protecţie, dar a refuzat să părăseacă piaţa şi a continuat să-i salute pe membrii publicului.

Procurorul Jason Seetal a declarat în faţa Curţii Magistraţilor din Westminster că May a fost reţinut după ce ofiţerii l-au văzut aruncând un proiectil spre rege. Un al doilea ou a fost găsit în jacheta lui May

Procurorul a mai spus în faţa instanţei că, atunci când ofiţerii l-au interogat pe May, acesta le-a spus că a aruncat oul „pentru că a crezut că vizita regelui într-un oraş ca Luton, care este o zonă săracă şi defavorizată, a fost de prost gust şi a vrut să facă o remarcă în acest sens".

El a susţinut că nu a avut intenţia de a-l lovi pe Regele Charles. Avocatul apărării, Alex Benn, a declarat în faţa instanţei că May „ţine foarte mult la comunitatea locală", dar că „regretă profund" acţiunile sale.

May a fost amendat cu 100 de lire sterline şi a fost obligat să plătească 85 de lire sterline pentru cheltuieli.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
ou,
amendă,
charles

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici