Bărbatul care a speriat forţele de securitate de la Palatul Buckingham avea un inel de chei, nu un pistol cu electroşocuri

Turistul olandez care a fost reţinut duminică după ce declanşat alarma la Palatul Buckingham din Londra avea un inel de chei, nu un pistol cu electroşocuri, cum au crezut iniţial paznicii, au transmis luni reprezentanţii Poliţiei Metropolitane, relatează Reuters.

1046 afișări
Imaginea articolului Bărbatul care a speriat forţele de securitate de la Palatul Buckingham avea un inel de chei, nu un pistol cu electroşocuri

Bărbatul care a speriat forţele de securitate de la Palatul Buckingham avea un inel de chei, nu un pistol cu electroşocuri-poliţie

„Ofiţerii au constatat că turistul nu avea un pistol cu electroşocuri, ci un inel de chei cu această funcţie, cu putere slabă şi care nu prezenta un pericol”, a transmis poliţia.

Bărbatul în vârstă de 38 de ani a fost reţinut de către poliţie duminică, după ce paznicii au raportat că acesta avea asupra lui „un aparat asemănător cu un pistol cu electroşocuri”.

Turistul a fost eliberat câteva ore mai târziu fără ca împotriva lui să fie luate măsuri suplimentare.

Mai multe părţi ale Palatului Buckingham sunt deschise pentru turişti timp de zece săptămâni pe an. Regina Marii Britanii nu se afla la Palat, fiind în vacanţă în Scoţia.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici