Bărbatul care plimba câinii artistei Lady Gaga povesteşte pentru prima dată experienţa: ”Am continuat să urlu panicat, într-o baltă de sânge”

  • Doi dintre buldogii francezi ai lui Lady Gaga au fost furaţi miercuri seară, săptămâna trecută.
  • O persoană înarmată l-a împuşcat pe bărbatul care i-a scos la plimbare, pe o stradă din Hollywood.
  • Între timp, câinii au fost găsiţi şi poliţia îi caută pe vinovaţi.
  • Ryan Fischer, cel care plimba câinii şi a fost împuşcat, a povestit pentru prima dată despre experienţa sa.
2395 afișări
Imaginea articolului Bărbatul care plimba câinii artistei Lady Gaga povesteşte pentru prima dată experienţa: ”Am continuat să urlu panicat, într-o baltă de sânge”

Ryan Fischer, bărbatul care plimba câinii artistei Lady Gaga, a vorbit pentru prima dată despre experienţa în urma căreia el a fost împuşcat şi câinii au fost răpiţi, scrie BBC. Incidentul a avut loc în Hollywood, Los Angeles, în decursul zilei de miercuri, săptămâna trecută.

Ryan a povestit într-o postare pe Instagram despre momentele prin care a trecut după ce a fost împuşcat şi s-a prăbuşit la pâmânt, strigând după ajutor. ”Am continuat să urlu panicat, într-o baltă de sânge, în timp ce mă uitam la unul dintre câini şi îmi părea rău că nu am reuşit să îl salvez şi pe celălalt. În sufletul meu le mulţumeam amândurora pentru toate momentele frumoase pe care le-am petrecut împreună”, scrie Ryan.

 

Cu toate că Ryan a fost împuşcat în piept, doctorii sunt optimişti şi spun că se va recupera complet.

Între timp, cei doi câini ai artistei Lady Gaga au fost restituiţi cu ajutorul unei femei care i-a găsit şi i-a dus la o secţie de poliţie din Los Angeles. Autorităţile susţin că femeia a găsit câinii şi nu a fost implicată în incidentul armat. Vinovaţii nu au fost încă identificaţi.

Aşa cum a promis, Lady Gaga îi va oferi femeii care a găsit cei doi câini o recompensă în valoare de 500.000 de dolari.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici