Barul unor români din Roma, atacat cu o bombă artizanală

Un bar aparţinând unei familii de români a fost atacat cu un dispozitiv exploziv artizanal, duminică, în suburbia romană Guidonia, unde pe 22 ianuarie a fost violată o tânără italiancă de un grup de imigranţi români, relatează Il Messaggero în ediţia electronică.

25 afișări
Imaginea articolului Barul unor români din Roma, atacat cu o bombă artizanală

Barul unor români din Roma, atacat cu o bombă artizanală

Atacul a avut loc în cursul nopţii de sâmbătă spre duminică, în localitatea Marcellina, la câţiva kilometri de Guidonia. Potrivit poliţiei, dispozitivul exploziv artizanal este de acelaşi tip cu cel care a vizat măcelăria lui Adrian Nichifor, la Villalba.

Explozia de mică amploare a distrus oblonul barului.

"Dacă bomba ar fi trecut prin geam ar fi ajuns în tabloul electric. Ar fi putut arde tot localul. Motivul? Nu îl cunosc, ştiu doar că lumea de aici era foarte amabilă, dar acel viol îi doare pe mulţi", afirmă Cornelia, proprietara barului.

Şase români au fost arestaţi la Guidonia după un viol care a avut loc pe 22 ianuarie.

Citeşte şi

Unul dintre românii arestaţi după comiterea unui viol la Roma a recunoscut fapta

Frattini: Infractorii români trebuie să ispăşească pedepsele în România

Mai mulţi români, arestaţi în Italia în cazul unui viol

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici