Bătaie cu macete la un centru comercial din Birmingham. Mai mulţi poliţişti au fost răniţi. VIDEO

O bătăie în care au fost implicate persoane înarmate cu macete a avut loc sâmbătă seară la un complex comercial din Birmingham, relatează BBC.

12095 afișări
Imaginea articolului Bătaie cu macete la un centru comercial din Birmingham. Mai mulţi poliţişti au fost răniţi. VIDEO

Mai mulţi agenţi de poliţie au fost atacaţi în timp ce încercau să evacueze 100 de persoane dintr-un centru comercial din Birmingham.

Poliţiştii au fost chemaţi la faţa locului, după ce au fost informaţi că un grup de persoane cu macete a ajuns la multiplex, informează BBC News.

În urma incidentului, mai multe arestări au fost făcute după ce poliţiştii au fost atacaţi. Agenţii au suferit răni minore, a informat departamentul de poliţie din West Midlands.

O femeie, martor la incident, a descris întâmplarea ca fiind „unul dintre cele mai înfricoşătoare momente din viaţa mea”, aceasta fiind la centrul comercial pentru a viziona un film cu fiica sa.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici