VIDEO   Bebeluşi născuţi prematur, mutaţi într-un adăpost anti-bombă în Ucraina

Imagini emoţionante cu bebeluşi născuţi prematur, aşezaţi pe rânduri, înfăşaţi în pături şi legănaţi de personalul medical au fost transmise de un medic de la spitalul din regiunea Dnipropetrovsk, din Ucraina, pentru New York Times. Copiii au fost mutaţi într-un adăpost anti-bombă.

427 afișări
Imaginea articolului Bebeluşi născuţi prematur, mutaţi într-un adăpost anti-bombă în Ucraina

Captură video Twitter

Adăpostul anti-bombă a fost improvizat, la un nivel inferior al clădirii spitalului.

„Acesta este Nicu. Într-un adăpost anti-bombă. Îţi poti imagina?", a spus dr. Denis Surkov, şeful unităţii de nou-născuţi de la Spitalul Clinic de Copii din regiunea Dnipropetrovsk, pentru New York Times într-un mesaj transmis pe WhatsApp şi publicat pe Twitter.

„Aceasta este realitatea noastră”, spune doctorul, în vârstă de 51 de ani.

În videoclipul filmat de colegul dr. Surkov, unii bebeluşi apar în imagini aşezaţi pe rânduri şi înfăşaţi în pături, iar alţii sunt legănaţi de personalul spitalului.

Dnipro a fost ţinta loviturilor cu rachete, în timpul invaziei ruse care a început joi dimineaţă.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici