Ben Affleck şi Jennifer Lopez, discuţii cu oficialii ucraineni despre sprijinul ce poate fi acordat Ucrainei

Ben Affleck şi Jennifer Lopez au purtat discuţii cu oficialii ucraineni despre sprijinul care poate fi acordat Ucrainei, potrivit Sky News.

566 afișări
Imaginea articolului Ben Affleck şi Jennifer Lopez, discuţii cu oficialii ucraineni despre sprijinul ce poate fi acordat Ucrainei

Ben Affleck şi Jennifer Lopez au purtat o convorbire video cu şeful biroului preşedintelui Ucrainei, Andriy Yermak.

Potrivit reprezentanţilor Biroului prezidenţial, Yermark a subliniat că este important să se menţină un nivel ridicat de atenţie la ceea ce se întâmplă în Ucraina şi că „celebrităţile" pot contribui la realizarea acestui lucru.

„Andriy Yermak a discutat cu Ben Affleck despre modalităţile de a oferi un sprijin şi mai mare Ucrainei şi cetăţenilor săi în timpul acestor încercări", au explicat oficialii ucraineni.

Biroul a precizat că actorul a fost invitat să viziteze Ucraina atunci „când va dori".

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici