VIDEO Premierul Benjamin Netanyahu, printre primele persoane vaccinate împotriva COVID-19 în Israel. Momentul a fost transmis live

  • Premierul israelian Benjamin Netanyahu şi ministrul Sănătăţii Yuli Edelstein s-au vaccinat sâmbătă, împotriva COVID-19.
  • Aceştia sunt printre primele persoane imunizate în Israel, iar evenimentul a fost transmis live.
  • Acţiunea face parte din campania autorităţilor israeliene, care încurajează astfel populaţia să se vaccineze.
1436 afișări
Imaginea articolului VIDEO Premierul Benjamin Netanyahu, printre primele persoane vaccinate împotriva COVID-19 în Israel. Momentul a fost transmis live

Premierul israelian Benjamin Netanyahu şi ministrul Sănătăţii Yuli Edelstein au fost vaccinaţi cu serul Pfizer sâmbătă, la Centrul Medical Sheba din Tel Hashomer, împreună cu aproximativ 50 de cadre medicale.

Benjamin Netanyahu, a intrat, luni, în autoizolare preventivă, după ce a a avut contact cu o persoană diagnosticată cu infecţia Covid-19, anunţa Guvernul israelian cu cinci zile în urmă.

Primul transport de vaccinuri Pfizer a ajuns pe 9 decembrie în Israel, în perioada viitoare fiind aşteptate încă 500 de mii de doze.

„Este o zi de mare sărbătoare pentru statul Israel”, declara la momentul respectiv Netanyahu. „Vedem sfârşitul, dar totuşi trebuie să menţinem regulile privind măştile, spălarea mâinilor şi păstrarea distanţei. Dar sfârşitul este vizibil. Şi ceea ce este important pentru mine este că poporul din Israel va fi vaccinat. Cred în acest vaccin. Sper că va primi aprobările necesare în zilele următoare.”

Israelul, care are aproximativ nouă milioane de locuitori, a înregistrat până în prezent peste 370.000 de cazuri de coronavirus şi peste 3.000 de decese.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici