Benjamin Netanyahu va fi complet sedat într-o intervenţie medicală. Conducerea Israelului va fi preluată vicepremier şi ministrul Justiţiei

Premierul Benjamin Netanyahu va fi supus duminică unei intervenţii chirurgicale pentru o hernie descoperită de medicii săi, se arată într-un comunicat al biroului său.

1487 afișări
Imaginea articolului Benjamin Netanyahu va fi complet sedat într-o intervenţie medicală. Conducerea Israelului va fi preluată vicepremier şi ministrul Justiţiei

Benjamin Netanyahu va fi complet sedat într-o intervenţie medicală. Conducerea Israelului va fi preluată vicepremier şi ministrul Justiţiei

Premierul va fi complet sedat după ce medicii săi au descoperit hernia "în timpul unei examinări de rutină".
 
"În acest timp, vicepremierul şi ministrul Justiţiei, Yariv Levin, va îndeplini funcţia de prim-ministru interimar", se arată în comunicat.
 
Anul trecut, Benjamin Netanyahu, 74 de ani, a fost supus unei intervenţii chirurgicale pentru implantarea unui stimulator cardiac.
 
Intervenţia are loc în timp ce Egiptul a găzduit o delegaţie israeliană pentru o nouă rundă de discuţii în încercarea de a asigura un armistiţiu cu conducătorii Hamas din Gaza.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici