Berlusconi face un pic de propagandă pentru Putin

  • Prietenul la „propagandă” se cunoaşte.
  • Prietenul bun al lui Putin, fostul premier italian Silvio Berlusconi, spune că preşedintele rus se aştepta la un război scurt şi că a fost „împins” în războiul cu Ucraina.
1327 afișări
Imaginea articolului Berlusconi face un pic de propagandă pentru Putin
Berlusconi declară că Vladimir Putin a fost „forţat” să invadeze Ucraina şi că, el şi-a dorit să pună la conducerea Kievului „oameni decenţi”, conform Reuters.
 
Remarcile lui Berlusconi atrag critici ferme, chiar înainte de alegerile generale din Italia, programate pentru 25 septembrie, unde partidul său de extremă dreapta Forza Italia este favorit.
 
În practică, preşedintele rus nu a fost forţat, el ordonând  „operaţiunea militară specială în Ucraina”, ce durează de şapte luni de zile, tradusă în măcel, tortură şi violuri asupra civililor, încălcarea suveranităţii teritoriale a Ucrainei, migraţia forţată a supravieţuitorilor, distrugerea oraşelor şi satelor, dar şi forţarea propriului popor să devină carne de tun, prin ultima decizie, cea privind mobilizarea bărbaţilor ruşi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici