Berlusconi se declară victima unei "campanii alimentate de ură"

Premierul italian, Silvio Berlusconi, a apreciat miercuri că trebuie relansată imaginea Italiei în lume, în special pentru remedierea "unei campanii (care îl vizează) alimentată de ură şi invidie şi care nu face, cu siguranţă, bine ţării".

33 afișări
Imaginea articolului Berlusconi se declară victima unei "campanii alimentate de ură"

Berlusconi se declară victima unei "campanii alimentate de ură" (Imagine: Mediafax Foto)

Şeful Guvernului, care prezenta la televiziune viitorul logo "Italia Magică" a campaniei în favoarea turismului în Peninsulă, a afirmat că "trebuie remediate prejudiciile aduse imaginii ţării de situaţia de la Neapole", referindu-se la criza deşeurilor care a afectat oraşul în urmă cu un an.

Dar trebuie remediată, de asemenea, "o anumită campanie (...) din ultimele săptămâni, alimentată de ură şi invidie împotriva persoanei sale, care cu siguranţă nu face bine ţării", a adăugat el.

După ce soţia sa, Veronica Lario, a anunţat la începutul lui mai că va cere divorţul, Silvio Berlusconi s-a confruntat cu multiple scandaluri privind viaţa sa privată, gustul pentru femei tinere şi drăguţe sau utilizarea zborurilor guvernamentale pentru invitaţii săi la luxoasele sale reşedinţe.

El a negat permanent toate aceste acuzaţii, punând complotul pe seama intenţiei adversarilor săi politici de a-i face rău, chiar de a-l împiedica, prin "manevre subversive", să guverneze.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici