Berlusconi se dezice de Putin: nu putem fi decât cu Occidentul

Dacă în trecut făceau schimb de băuturi, acum, când a venit la putere în Italia, politicianul l-a lăsat baltă pe liderul Rusiei.

2296 afișări
Imaginea articolului Berlusconi se dezice de Putin: nu putem fi decât cu Occidentul

Berlusconi se dezice de Putin: nu putem fi decât cu Occidentul

S-au dus vremurile în care Silvio Berlusconi îl complimenta public pe Vladimir Putin. Ca să nu intre în coliziune cu UE, liderul partidului Forza Italia s-a dezis de liderul de la Kremlin.

„Noi, desigur, în această situaţie nu putem fi decât cu Occidentul, în apărarea drepturilor unei ţări libere şi democratice precum Ucraina. Trebuie să lucrăm pentru pace şi o vom face în deplin acord cu aliaţii noştri occidentali şi cu respect pentru voinţa poporului ucrainean.

Este poziţia noastră fermă şi convinsă, este absolut clară şi nu poate fi pusă la îndoială de nimeni, din niciun motiv”, a spus senatorul Forza Italia, Silvio Berlusconi, în declaraţia în care a cerut, în Cameră, votul încredere pentru noul guvern din Peninsulă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici