Biden către Netanyahu despre atacul spitalului din Gaza: Se pare că a fost făcută de cealaltă echipă

Preşedintele SUA, Joe Biden, s-a declarat „indignat” de atacul asupra spitalului din Gaza şi a sugerat că responsabilitatea tragediei aparţine organizaţiei Hamas. Se pare că a fost făcută de cealaltă echipă, nu de voi, i-a spus Biden, premierul israelian, potrivit Reuters.

759 afișări
Imaginea articolului Biden către Netanyahu despre atacul spitalului din Gaza: Se pare că a fost făcută de cealaltă echipă

Biden către Netanyahu despre atacul spitalului din Gaza: Se pare că a fost făcută de cealaltă echipă

Preşedintele SUA, Joe Biden, a declarat miercuri că Washingtonul va oferi Israelului tot ce are nevoie pentru a se apăra în timpul războiului împotriva grupului Hamas.

Biden se află în Israel şi s-a întâlnit deja cu premierul israelian Benjamin Netanyahu. Preşedintele SUA a declarat că Hamas este mai rău decât Statul Islamic pentru uciderea civililor israelieni în atacul surpriză din 7 octombrie.

Joe Biden s-a declarat „trist şi indignat" de explozia produsă marţi la un spital din Fâşia Gaza, care, potrivit Hamas, a ucis sute de persoane.

„Pe baza a ceea ce am văzut, se pare că a fost făcută de cealaltă echipă, nu de voi. Dar sunt mulţi oameni care nu sunt siguri, aşa că avem multe, trebuie să depăşim multe lucruri", a spus Biden în timpul discuţiei cu Netanyahu.

Israelul spune că explozia a fost cauzată de o rachetă palestiniană defectă, dar Hamas neagă acest lucru.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici