Biden: Dacă Rusia subminează alegerile din Ucraina, suntem decişi să aplicăm sancţiuni mai dure

Vicepreşedintele SUA, Joe Biden, a declarat, miercuri, la Cotroceni, că dacă Rusia va "submina" alegerile care vor avea loc duminică în Ucraina, Statele Unite sunt hotărâte să aplice sancţiuni mai puternice.

500 afișări
Imaginea articolului Biden: Dacă Rusia subminează alegerile din Ucraina, suntem decişi să aplicăm sancţiuni mai dure

Biden: Dacă Rusia subminează alegerile din Ucraina, suntem decişi să aplicăm sancţiuni mai dure (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Vicepreşedintele Joe Biden a afirmat că SUA apreciază ceea ce a făcut Guvernul Ucrainei prin măsurile luate, inclusiv prin reforma constituţională.

El a mai spus că alegerile de duminică reprezintă o posibilitate pentru ucraineni să decidă viitorul lor, subliniind că toate ţările din Europa trebuie să îşi folosească influenţa lor pentru a putea crea un mediu pozitiv astfel încât cetăţenii ucraineni să poată vota liberi.

"Dacă Rusia subminează alegerile din Ucraina, trebuie să fim hotărâţi să aplicăm sancţiuni mai puternice Rusiei", a mai spus vicepreşedintele SUA, Joe Biden.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici