Bilanţul atacurilor de la Oslo a ajuns la 92 de morţi, iar patru persoane sunt dispărute

Bilanţul atacurilor de la Oslo a ajuns la 92 de morţi, dar cel puţin patru persoane sunt în continuare date dispărute, anunţă poliţia norvegiană, citată de CNN.

1579 afișări
Imaginea articolului Bilanţul atacurilor de la Oslo a ajuns la 92 de morţi, iar patru persoane sunt dispărute

Bilanţul atacurilor de la Oslo a ajuns la 92 de morţi, iar patru persoane sunt dispărute (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cel puţin 85 de persoane au fost ucise în atacul armat din tabăra de tineret de pe Insula Utoya.

Atacul cu bombă din centrul capitalei, soldat cu şapte morţi, a fost provocat de o maşină-capcană, au comunicat autorităţile.

Poliţia caută în continuare cadavre în clădirile din centrul capitalei vizate de explozia de vineri după-amiază, cel puţin patru persoane fiind dispărute.

"Ştim că sunt resturi ale unor cadavre în clădirile vizate de explozii. Există mult moloz, iar căutarea este dificilă. Există părţi de cadavre în aceste clădiri. Avem confirmate şapte decese, dar ar putea fi mai multe", a declarat Sveinung Sponheim, şeful poliţiei norvegiene.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici