Bilanţul cutremurului din Italia a ajuns la 291 de victime

Cel puţin 291 de persoane au murit în urma cutremurului de luni din Italia, noul bilaţ fiind anunţat sâmbătă dimineaţa de serviciile de intervenţie, care au recuperat încă o victimă din ruinele de la L'Aquila.

15 afișări
Imaginea articolului Bilanţul cutremurului din Italia a ajuns la 291 de victime

Bilanţul cutremurului din Italia a ajuns la 291 de victime (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Începând de vineri după-amiază, pompierii desfăşoară o operaţiune de salvare în zona prăbuşirii unei clădiri de patru etaje din L'Aquila, după ce aparatura specializată şi câinii utilitari au indicat existenţa unor semne de viaţă.

"Este o operaţiune de durată şi foarte dificilă. Semnalele arată că este posibil să existe semne de viaţă, dar poate fi vorba despre un animal sau chiar picături de apă", a declarat purtătorul de cuvânt al pompierilor, Luca Cari, într-o intervenţie la canalul de televiziune Sky TG24.

Operaţiunile de căutare a unor posibili supravieţuitori urmează să se încheie duminică, la o săptămână după cutremurul violent produs în noaptea de duminică spre luni.

Trupul neînsufleţit găsit sâmbătă dimineaţă aparţine unei femei, a aprecizat purtătorul de cuvânt.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici