Bilanţul deceselor a ajuns la 2.158 în Italia

Bilanţul epidemiei de coronavirus a ajuns la 2.158 de morţi în Italia, iar numărul persoanelor infectate este de 23.073, au anunţat joi seară autorităţile italiene.

2732 afișări
Imaginea articolului Bilanţul deceselor a ajuns la 2.158 în Italia

Bilanţul epidemiei de coronavirus a ajuns la 2.158 de morţi în Italia

Bilanţul epidemiei de coronavirus a ajuns la 2.158 de morţi în Italia, iar numărul total al persoanelor infectate până acum este de 27.980, au anunţat luni seară autorităţile italiene.

Autorităţile din Italia au înregistrat în ultimele 24 de ore 349 de decese cauzate de coronavirus, astfel că bilanţul a ajuns la 2.158 de morţi, iar numărul total al persoanelor infectate este de 27.980, conform cifrelor furnizate luni seară de Serviciul de protecţie civilă.

Numărul victimelor înregistrate în ultimele 24 de ore este în scădere faţă de ziua precedentă, a declarat Angelo Borrelli, şeful Serviciului de protecţie civilă, citat de cotidianul La Repubblica.

În prezent, în Italia există 23.073 de persoane infectate, iar 2.749 de persoane s-au vindecat şi au fost externate.

"Cifrele generale sunt în scădere, chiar şi în regiunea Lombardia. Trebuie să notăm acest lucru", a subliniat Angelo Borrelli.

În secţii de terapie intensivă sunt în prezent 1.851 de persoane.

În regiunea Lombardia se înregistrează 14.649 de persoane infectate şi 1.420 de persoane decedate. Numărul persoanelor diagnosticate pozitiv în ultimele 24 de ore este de 1.377 în Lombardia, fiind în scădere uşoară faţă de ziua precedentă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici