Bilanţul deceselor accidentului feroviar din Grecia a ajuns la 46

Bilanţul deceselor accidentului feroviar din Grecia a ajuns, joi, la 46, potrivit ultimelor informaţii oficiale de la pompieri. Cercetările continuă.

221 afișări
Imaginea articolului Bilanţul deceselor accidentului feroviar din Grecia a ajuns la 46

Bilanţul deceselor accidentului feroviar din Grecia a ajuns la 46

Din vagonul restaurant, care fusese zdrobit, au fost recuperate de dimineaţă alte 7 cadavre carbonizate, a declarat reprezentantul de presă al pompierilor greci, Vassilis Vathrakogiannis, potrivit ziarului kathimerini.gr.

Aceeaşi sursă notează că informaţiile cu privire la numărul morţilor sunt confuze, în condiţiile în care, anterior, tot pompierii anunţaseră 47 de victime confirmate.

Joi este aşteptată începerea identificării trupelor victimelor accidentului feroviar din Tempi care au fost recuperate până acum. La finalul procesului, cadavrele vor fi predate rudelor acestora.

Pe de altă parte, starea răniţilor aflaţi în cele două spitale din Larissa pare „gestionabilă”. În afară de pacienţii care sunt internaţi în ATI în stare critică, ceilalţi nu sunt în pericol.

Totodată, majoritatea răniţilor care sunt trataţi în spitalele din Salonic sunt aşteptaţi să fie externaţi joi.

Marţi seara, un tren de pasageri cu peste 350 de călători s-a izbit frontal de un tren de marfă, lângă oraşul Larissa. În urma impactului a izbucnit un incendiu violent, temperatura din vagonul cuprins de flăcări ajungând, potrivit pompierilor, până la 1.300 de grade Celsius, făcând imposibilă supravieţuirea. Joi, trenurile din Grecia nu circulă, iar sindicatele au declanşat o grevă faţă de lipsa îmbunătăţirii standardelor de siguranţă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici