Bilanţul deceselor în cazul otrăvirii cu alcool contrafăcut în India a ajuns la 74

Cel puţin 74 de persoane au murit intoxicate cu alcool contrafăcut în oraşul indian Bombay, iar alte 30 sunt spitalizate, a anunţat un oficial din cadrul poliţiei, care a prezentat un nou bilanţ, potrivit ediţiei online a publicaţiei Wall Street Journal.

173 afișări
Imaginea articolului Bilanţul deceselor în cazul otrăvirii cu alcool contrafăcut în India a ajuns la 74

Bilanţul deceselor în cazul otrăvirii cu alcool contrafăcut în India a ajuns la 74 (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/AFP)

Dhananjay Kulkarni, comisar-şef al Poliţiei din Bombay, a declarat mai devreme că victimele au prezentat simptome de intoxicare miercuri, după ce au băut alcool contrafăcut.

Bilanţul iniţial era de 41 de morţi, în timp ce 24 de persoane, dintre care 12 în stare critică, primeau tratament.

"Am arestat cinci persoane în acest caz şi desfăşurăm operaţiuni în diferite locuri pentru a preveni multiplicarea acestor incidente", a anunţat sâmbătă un oficial din cadrul poliţiei din Bombay.

De asemenea, opt poliţişti au fost suspendaţi pentru "neglijenţă" în lupta împotriva producţiei de alcool contrafăcut, potrivit acestui oficial.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici