Bilanţul incidentului minier din Rusia a ajuns la 4 morţi, iar 26 de persoane sunt încă dispărute

Încă 26 de persoane sunt date dispărute după ce o galerie dintr-o mină de cărbuni s-a surpat joi, în nordul Rusiei, în contextul în care bilanţul a ajuns la patru morţi, informează agenţia de presă Reuters care citează surse ale agenţiei de presă ruse Interfax.

115 afișări
Imaginea articolului Bilanţul incidentului minier din Rusia a ajuns la 4 morţi, iar 26 de persoane sunt încă dispărute

Bilanţul incidentului minier din Rusia a ajuns la 4 morţi, iar 26 de persoane sunt încă dispărute (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/ AFP)

Patru persoane au murit în surparea galeriei miniere şi alte 26 sunt căutate în continuare, a precizat, vineri, un purtător de cuvânt al comisiei de investigaţie.

Incidentul s-a produs joi, în regiunea Komis, din nordul Rusiei, iar la momentul producerii, 110 persoane se aflau înăuntru minei.

Serviciile de intervenţie au salvat 80 de persoane aflate la suprafaţa minei.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici