Bilanţul israelian al morţilor a ajuns la 600. Sunt peste 2.000 de răniţi

Rapoartele din presa israeliană arată că numărul israelienilor ucişi a ajuns la 600, informează The Guardian.

1285 afișări
Imaginea articolului Bilanţul israelian al morţilor a ajuns la 600. Sunt peste 2.000 de răniţi

Sursa foto: AP / Mediafax Foto

Printre victime se numără 44 de soldaţi.

De asemenea, peste 2.000 de persoane au fost rănite.

Cel puţin 313 palestinieni au fost ucişi, inclusiv 20 de copii, ca rezultat al atacurilor, începând de sâmbătă, conform unor date furnizate de autorităţile palestiniene.

Şapte persoane au fost, de asemenea, ucise de armata israeliană în Cisiordania.

Prim-ministrul Israelului, Benjamin Netanyahu, a condamnat atacul de sâmbătă şi a declarat pe reţelele de socializare că „Israel se află în stare de război”, dar şi că luptătorii Hamas „vor plăti scump pentru sângele israelian vărsat”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici