Bilanţul morţilor după erupţia vulcanului Semeru, în Indonezia, a ajuns la 13

Cel puţin 13 persoane au murit şi alte zeci sunt rănite după erupţia de sâmbătă a vulcanului Semeru din provincia Java de Est, Indonezia.

593 afișări
Imaginea articolului Bilanţul morţilor după erupţia vulcanului Semeru, în Indonezia, a ajuns la 13

Foto:AP

Zece persoane blocate după erupţia vulcanului Semeru din Indonezia au fost evacuate în siguranţă, au anunţat duminică autorităţile, în timp ce bilanţul morţilor a urcat la cel puţin 13 şi zeci de răniţi, potrivit Reuters.

Semeru, cel mai înalt munte de pe insula Java, a erupt sâmbătă. Satele din apropiere au fost acoperite de cenuşşă, iar erupţia a dus la distrugerea unor clădiri şi a unui pod strategic din zonă.

Autoriăţile au anunţat că 13 persoane au murit, dintre care două au fost identificate. De asemenea, aproape 100 de persoane au fost rănite, inclusiv două femei însărcinate, iar 902 au fost evacuate.

Imaginile surprinse sâmbătă arată cum localnicii speriaţi fug din calea pericolului. Autorităţile s-au mobilizat pentru a putea face faţă situaţiei de criză. Zona din apropierea vulcanului a fost evacuată şi oamenii vor fi relocaţi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici