BILANŢUL oficial după prăbuşirea podului pietonal din Florida: Cel puţin patru morţi şi nouă răniţi. Căutările continuă | VIDEO

Cel puţin patru persoane au decedat după ce un pod pietonal s-a prăbuşit, joi, în oraşul american Miami, mai multe vehicule fiind prinse sub dărâmături, a declarat Dave Downey, şeful departamentului de pompieri din comitatul Miami-Dade, informează agenţia de ştiri Reuters.

2873 afișări
Imaginea articolului BILANŢUL oficial după prăbuşirea podului pietonal din Florida: Cel puţin patru morţi şi nouă răniţi. Căutările continuă | VIDEO

Bilanţul oficial după prăbuşirea unui pod pietonal din Florida este de cel puţin patru morţi

Oficialul a precizat că nouă persoane au fost spitalizate, adăugând că operaţiunile de căutare a potenţialilor supravieţuitori vor continua şi în cursul nopţii.

Echipele de salvare folosesc câini dresaţi pentru a căuta victimele prinse sub plăcile de beton.

Podul s-a prăbuşit peste opt vehicule care staţionau la semafor, în zona Universităţii Internaţionale din Florida.

Podul pietonal fusese instalat sâmbătă, în cadrul unui proiect în valoare de 14,2 milioane de dolari. Pasarela nu era încă funcţională, urmând să fie inaugurată în 2019.

Compania FIGG, care a construit podul pietonal, s-a declarat "şocată" de prăbuşirea structurii de 950 de tone, exprimând regret pentru acest eveniment "tragic".

Anterior, senatorul Bill Nelson din Florida a declarat că între şase şi zece persoane şi-au pierdut viaţa în urma prăbuşirii podului pietonal.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici