Bill Clinton a părăsit spitalul după ce a stat internat cinci nopţi. Ce probleme de sănătate are fostul preşedinte american

  • Fostul preşedinte american a fost externat din spital, după ce a petrecut cinci nopţi sub observaţia medicilor
  • Bill Clinton a fost tratat pentru o infecţie în sânge
  • În istoricul medical, Clinton a avut mai multe probleme de sănătate, în special cu inima
1210 afișări
Imaginea articolului Bill Clinton a părăsit spitalul după ce a stat internat cinci nopţi. Ce probleme de sănătate are fostul preşedinte american

Sursa foto: profimedia

Fostul preşedinte american, Bill Clinton, a fost externat din spital, după ce marţi s-a prezentat cu o infecţie de sânge. Clinton, în vârstă de 75 de ani, va continua tratamentul la casa sa din New York, unde va fi monitorizat de o echipă medicală.

"Domnul Clinton a fost externat astăzi de la Centrul Medical UC Irvine. Febra şi numărul de celule albe din sânge sunt în parametrii normali. Îi vom monitoriza, în continuare, starea de sănătate la reşedinţa sa din New York, unde îi va fi administrat un tratament pe bază de antibiotice. În numele tuturor celor de la UC Irvine Medical Center, am fost onoraţi că l-am tratat şi vom continua să îi monitorizăm progresul”, a declarat într-un comunicat, dr. Alpesh N. Amin, directorul spitalului.

Un consilier a declarat că în timpul călătoriei către coasta de vest a SUA, fostul preşedinte s-a simţit obosit peste măsură. După ce a fos internat, Clinton a fost diagnosticat cu o infecţie urologică care s-a transmis mai apoi în sânge.

Istoricul medical al fostului şef de stat cuprinde  o serie de probleme de sănătate, majoritatea fiind legate de inimă. După ce a suferit o operaţie de bypass cvadruplu în septembrie 2004 şi două stenturi coronare plasate în inimă în februarie 2010, a urmat o nouă intervenţie chirurgicală dificilă la plămâni. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici