Biroul Angelei Merkel, închis din cauza unui colet suspect

Biroul cancelarului german, Angela Merkel, a fost evacuat şi închis din cauza unui colet suspect, a anunţat miercuri un purtător de cuvânt al poliţiei, citat de Reuters în pagina electronică.

1269 afișări
Imaginea articolului Biroul Angelei Merkel, închis din cauza unui colet suspect

Biroul Angelei Merkel, închis din cauza unui colet suspect (Imagine: AP/Mediafax Foto)

"Investigăm un pachet suspect", a declarat miercuri dimineaţă pentru Reuters un purtător de cuvânt al Poliţiei Federale germane.

Potrivit unui martor citat de Reuters, în perimetrul de securitate creat de poliţie se aflau patru containere poştale de plastic, de culoare galbenă.

Ulterior, poliţia a permis accesul în biroul cancelarului, din centrul Berlinului, după ce a verificat pachetul.

"Experţii nu au descoperit nimic suspect", a declarat un purtător de cuvânt al Poliţiei Federale.

Miniştrii germani au putut participa la şedinţa obişnuită chiar dacă poliţia a creat un perimetru de securitate în zona Cancelariei.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici