Bombardamentele ruseşti lovesc regiunea Dnipropetrovsk în cursul nopţii

Bombardamente ruseşti au lovit regiunea centrală ucraineană Dnipropetrovsk în cursul nopţii, a declarat luni un oficial local, citat de CNN.

241 afișări
Imaginea articolului Bombardamentele ruseşti lovesc regiunea Dnipropetrovsk în cursul nopţii

Bombardamentele ruseşti lovesc regiunea Dnipropetrovsk în cursul nopţii

Valentyn Reznichenko, şeful administraţiei militare regionale din Dnipropetrovsk, a anunţat într-o postare pe Telegram că nu s-au înregistrat victime, dar trei comunităţi din apropierea oraşului Nikopol au fost lovite de artileria grea.

"Mai mult de 30 de obuze au căzut în zone rezidenţiale", a declarat Reznichenko, adăugând că detaliile atacurilor sunt în curs de investigare.

Nikopol este situat peste râu de centrala nucleară Zaporojie, care este ocupată de forţele ruse din martie. Duminică, şeful furnizorului de energie nucleară din Ucraina a declarat că societatea a primit informaţii potrivit cărora ruşii se pregătesc să părăsească centrala. Agenţia Internaţională pentru Energie Atomică nu a publicat nicio informaţie care să susţină declaraţia şefului Energoatom, Petro Kotin, iar CNN a contactat instituţia de supraveghere nucleară a ONU pentru a face un comentariu.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici