Cea mai neagră zi: Creştere record a deceselor şi a cazurilor de coronavirus în Brazilia

Brazilia a înregistrat marţi un nou record de 1.179 de decese într-o singură zi cauzate de noul coronavirus, iar numărul total al deceselor a ajuns la 17.971 şi 271.628 de cazuri confirmate, a anunţat Ministerul brazilian al Sănătăţii, potrivit Reuters.

7590 afișări
Imaginea articolului Cea mai neagră zi: Creştere record a deceselor şi a cazurilor de coronavirus în Brazilia

Sursa FOTO: Profimedia

Brazilia a înregistrat, de asemenea, alte 17.408 de noi cazuri Covid-19, ceea ce a adus totalul la 271.628. 

Marţi a fost ziua cea mai neagră de până acum fiind prima dată când Brazilia a înregistrat peste 1.000 de decese într-o zi.. 

Numai statul Sao Paulo a raportat marţi un număr record de decese, respectiv 324 de decese în ultimele 24 de ore.

Ieri, Brazilia a devenit ţara cu cel de- al treilea număr mai mare de cazuri de coronavirus din lume, în spatele SUA şi Rusiei.

 
 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici