Un cunoscut jurnalist rus de opoziţie a fost ASASINAT la Kiev

Un cunoscut jurnalist rus de opoziţie, Arkadi Babcenko, a fost împuşcat mortal, în oraşul ucrainean Kiev, anunţă autorităţile locale, citate de site-ul agenţiei Reuters.

3810 afișări
Imaginea articolului Un cunoscut jurnalist rus de opoziţie a fost ASASINAT la Kiev

Un cunoscut jurnalist rus de opoziţie a fost asasinat la Kiev

O femeie a sunat la serviciul de ambulanţă şi a anunţat că l-a găsit împuşcat pe soţul ei, în apartamentul din Kiev în care locuiau. Jurnalistul a decedat la spital, din cauza rănilor suferite, a comunicat Poliţia ucraineană.

Anchetatorii suspectează că Arkadi Babcenko a fost asasinat din cauza activităţilor profesionale.

Arkadi Babcenko, un critic al Administraţiei Vladimir Putin, se mutase din Rusia în Ucraina de mai puţin de un an, deoarece se temea să nu fie asasinat.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici