Bulgaria se pregăteşte de ninsori şi ploi abundente, însoţite de rafale puternice de vânt

Numeroase regiuni din Bulgaria se află vineri sub avertizare de cod galben de ploi şi ninsori, însoţite de rafale puternice de vânt.

189 afișări
Imaginea articolului Bulgaria se pregăteşte de ninsori şi ploi abundente, însoţite de rafale puternice de vânt

Bulgaria se pregăteşte de ninsori şi ploi abundente, însoţite de rafale puternice de vânt (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/AFP)

În oraşul Smolian, din sudul ţării, unde a fost emisă o avertizare cod roşu, sunt aşteptate ploi care pot ajunge până la 30-40 de litri pe metrul pătrat şi descărcări electrice, a anunţat Institutul Naţional de Meteorologie şi Hidrologie, relatează site-ul Novinite.com.

Ploi abundente, care pot ajunge la aproximativ 20 de litri pe metrul pătrat, însoţite de vânt puternic sunt aşteptate şi în zona capitalei.

Şapte regiuni din sudul şi estul Bulgariei se află sub avertizare de cod galben de vânt, în timp ce în jumătatea de nord a ţării se aşteaptă ninsori şi viscol.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici